Lägenhet 4

Lägenhet 4 är 27 m² och har 4 bäddar

Det här är en lägenhet som passar dig som par eller familj på 2 vuxna & 2 barn. Den är liten, kompakt, ljus, fräsch. Den har separat ingång, egen uteplats/del av trädgården med grill samt är utrustad för självhushåll. Ett rum med två dubbelsängar i våning(nedre 160/övre 140, se bild) samt en vardagsrumsdel, en toalett med dusch, fullutrustat kök med diskmaskin samt matplats. Studsmatta finns på tomten och får gärna studsas i på egen risk och helst under uppsikt av vuxen. Studsmatta finns på tomten och får gärna studsas i på egen risk och helst under uppsikt av vuxen.BEKVÄMLIGHETER
Kök
Diskmaskin
TV, Boxer
Uppvärmning
Wifi
Husdjur tillåtna, ej i sängar och soffor
Familj- och barnvänligt
Egen entré
Egen del av trädgård
Bekvämligheter passande familjer
Strykgärn
Hårtork
Mörkläggningsgardin i sovrum
Rökning EJ tillåten
Kolgrill

LAKARN/HANDDUKAR ingår tyvärr inte.

HÄMTNING/LÄMNING – Vi hämtar gärna packningen vid bryggan men om vi inte kan står det en vagn eller dyligt vid dasset vid Kilesandsbryggan. Meddela gärna med vilken båt ni anländer med dagen innan så stämmer vi av hämtning av packningen. Det är det andra huset på höger sida, ca 200m.

IN- & UTCHECKNING – incheckning kl.15:00 eller senare på söndagar, utcheckning senast 11:00 på söndagar.

HUSREGLER
Ingen rökning
Husdjur tillåtna (ej i sängar och soffor)
Städning utförs enligt listan som ligger på bordet
Mata gärna hönsen

BETALNING – ¼ av hyran betalas i förskott och då kontaktas/informeras även Kilesandsgården om att detta gjorts, dessa två handlingar ihop gäller som bokningsbekräftelse. Resterande hyra betalas in senast en månad före ankomst.

AVBOKNINGAR
Avboka 30 dagar före incheckning och få 100% återbetalning.
Avboka upp till 14 dagar före incheckning och få en 50 % återbetalning. Om du avbokar inom 14 dagar före din resa kommer bokningen inte att återbetalas.
Vid avbokning pga. sjukdom uppvisas läkarintyg och 100% återbetalas.

VI ÄLSKAR VÅRT HUS – och förväntar oss att våra gäster tar hand om det som om det vore sitt eget. Vi bor i huset så om ni behöver något eller har några frågor så är det bara att knacka på eller ringa.